10 najnovijih modnih trendova ženskih naočala za jesen/zimu 2019.


Kratki pregled trendova naočala uočenih na pisti za jesen/zimu 19 i odmah s poželiš počastiti! Jednostavno se ne možemo zasititi tog inovativnog dizajna; uočili smo 10 nevjerojatnih i jedinstvenih različitih trendova koje svakako želite potražiti kada kupujete svoje nove sunčane naočale.


Super-Slim mačkasti okvir

Primijetili smo stalnu prijelaz na uže okvire jer porast potražnje za mačkastim oblikom naočala okupio je šire tržište. Pretjerano krilati oblici naglašeni su tanjim siluetama.


Naglašeniji pravokutni oblik

Naglašeniji pravokutni oblik dokazuje da je prijelaz nešto uži i da su oblici naočala manje zaobljeni kao što je vidljivo gore. Ovaj oblik najčešće se pojavljuje u acetatnom okviru, a primjenjuje se na svestrani stil koji obuhvaća modu nadahnutu 80-im godinama pa sve do ranih 2000-ih. Odlučite se za svijetle podebljane boje, a za suvremeniji izgled odaberite ukrašene oblike.


Maske

Kako se odjeća za aktivan stil života nastavlja pojavljivati modnoj pisti i u svakodnevnom životu, trend maski je nešto što morate imati. Oversize obavijen okvir s ravnim gornjim linijama naglašava sportski stil i povezuje ga sa funkcionalnošću. Kao što je vidljivo gore, obavezne su obojane leće.


Bez okvira

Metalna krila i krila bez vijaka nove su karakteristike opuštenog stila, s novim, laganim i mladenačkim okvirom. Nadograđene siluete kao što su oversized kvadratni oblik ostaje suvremeni oblik.


Noviteti u svijetu okvira

Novi okviri počinju se pojavljivati na pistama podupirući porast veselih proizvoda; ovaj stil traženiji je na tržištu mladih jer obiluje kičastim detaljima, a zaigrani oblici čine razliku.


Retro Oversize okviri

Oversize naočale koje privlače pažnju uvijek su bile na modnoj sceni, a nastavljaju se pojavljivati i na predjesenskoj kolekciji kao alternativa uskim okvirima. Povratak interesa za vintage i retro okvire vidi utjecaj retro stila leptirastih i trapezastih oblika.


Ovalni okviri

Ovalni oblik je osvježenje i alternativa poznatom zaobljenom stilu koji je bio u trendu posljednjih nekoliko sezona. Osim ovalnog oblika naočala, tu je i sportski rub u stilu 90-tih.


Kvadratni okviri

Kvadratne siluete i dalje su u trendu uz dašak retro-vintage stila. Oversize veličina zahtijeva stil koji privlači pažnju pravim kvadratnim i blago zaobljenim oblicima.


Retro sportski pilotski oblik

Pilotski oblik razvio se u skladu sa sezonskim nostalgičnim i sportskim utjecajem; detalji iz aktivnog načina života prikazani su na način da su u suprotnosti s bojama i oblicima sa štitom.