Kontaktne leće

Kontaktne leće – mali pomagači za oštriji vid.

Essilor

Pružaju izvrstan vid koji pristaje vašem jedinstvenom izgledu. 

Bilo za sport, odmor ili u kozmetičke svrhe: kontaktne leće su, u mnogim situacijama, atraktivna alternativa za naočale. Kontakne leće pristaju svakome, prilagođene su gotovo svakoj vrsti oštećenja vida, jednostavne su za korištenje s visokom razinom udobnosti za korisnika – a dostupne su čak i u modernim bojama.

Kontaktne leće 

Alternativa naočalama u obliku kontaktnih leća uvijek je dostupna. Veliki izbor kontaktnih leća dostupan je za različitu primjenu i mnogobrojne kozmetičke zahtjeve. Dnevne leće su idealne kada ste na odmoru i želite biti slobodni i opušteni, a i kada ćete naočale ostaviti da odmore! Jednostavno održavanje i odlična udobnost nošenja odlučujući su čimbenici pri nošenju mjesečnih leća. Želite li promijeniti boju očiju? Mjesečne leće u boji dostupne su u osam različitih pojedinačnih ili trobojnih struktura šarenice. Pigmenti u boji integrirani su u polimerni materijal.

Essilor

Prvorazredni materijal i optimalno uklapanje. Ne ostavljajte ništa slučaju. 

Postoje tri važne značajke koje utječu na udobnost korisnika kontaktnih leća: kvaliteta leće, profesionalna prianjanje i temeljita njega pomoću visokokvalitetnih sredstava za čišćenje, odlaganje i ispiranje. Bez obzira na vrstu leća za koju se odlučite, njih ćemo odrediti mi – baš kao i naočale. Mi ćemo odrediti značajke vašeg vida, mjeriti površinu vaše rožnice i provjeriti stanje vašeg protoka suza kako bi vam preporučio idealne kontaktne leće. Pravite se važni svojim očima – i na duži period.