Jednojakosne

ZEISS 03

Uživajte u savršenom vidu dok obavljate zadatke za koje vam je potreban dobar vid na blizinu ili dok gledate u daljinu. jednojakosne leće najbolji su izbor za kratkovidne i za dalekovidne korisnike. Ove su leće prilagođene određenom korisniku i optimizirane za dobar vid čak i na periferiji leće. Štoviše, one su tanke i estetski privlačne.

Jednojakosne leće su naočalne leće koje, kroz cijelu leću, imaju samo jednu dioptrijsku jakost. Koriste se za ispravljanje lošeg vida u situacijam gledanja na blizu ili na daleko, zbog čega su osnova za naočale onih korisnika kojima su potrebne za gledanje u daljinu kao i onih koji ih koriste za čitanje. Osim što nude različitu jakost, ova dva popularna tipa naočala razlikuju se i po izgledu: jednojakosne leće za dalekovidne korisnike nešto su deblje u sredini leće, dok su jednojakosne leće za kratkovidne korisnike nešto deblje na rubovima.

Od atraktivnih cijena do vrhunske tehnologije

Jeste li u potpunosti zadovoljni svojim naočalama? Neovisno trebate li leće za čitanje ili za gledanje u daljinu, jednojakosne leće neophodne su vam jer će vam savršeno pristajati. Jednojakosne leće nude četiri razine kvalitete, od tradicionalnih sfernih do individualiziranih leća. Modernom tehnologijom moguće je izraditi izuzetno ravne i lagane leće, čak i za recepte s velikom dioptrijom. Sa nama možete izraditi svoje nove leće po mjeri koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.