Lupe i povečala

Lupe i Povečala // Carl Zeiss Vision.

Vizualni uređaji za uvećavanje iz ZEISS-a. Uživajte u optimalnom vidu s prilagođenim rješenjima za svakodnevni život, za vaš hobi ili posao.

Zeiss

Vizualni uređaji za uvećavanje iz ZEISS-a pomažu vam u postizanju najboljeg mogućeg vida. Precizno pristaju vašim očima, pogodni su za osobnu primjenu, udobni su i jednostavni za upotrebu. Nude i izvrsnu kvalitetu slike s maksimalnim vidnim poljem. Osim proizvoda za svakodnevnu primjenu, naš sveobuhvatni asortiman uključuje i vizualne uređaje za uvećavanje koji zadovoljavaju posebne zahtjeve pacijenata sa slabim vidom, kao i rješenja za profesionalne korisnike kao što su liječnici i tehničari.


Povećala: klasično rješenje vizualnih uređaja za uvećavanje.

Zeiss

Optimalne vizualne značajke za svaku prigodu.

ZEISS-ovi vizualni uređaji za uvećavanje dostupni su u različitim verzijama: u obliku ručnih povećala, čeonih lupa ili džepnih povećala za praktičnu upotrebu kada ste u pokretu ili za posebne namjene. Isto pravilo vrijedi za naočale i za povećala: ona moraju odgovarati određenom korisniku, te biti usklađena s odgovarajućom primjenom kako bi osigurali najbolje moguće značajke. Obratite nam se za savjet.


VisuCard i džepna povećala.

Idealne za upotrebu na otvorenom: male dimenzije omogućuju razlikovanje i najfinijih detalja u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu. Njihova visoka dioptrijska snaga čine VisuCards i džepna povećala iz ZEISS-a prikladnima za osobe s teškim oštećenjem vida.

 

Naglavna povečala L/LC.

Neometani rad moguć je uz ZEISS-ove naglavne lupe jer se jednostavno pričvršćuju na standardnu dioptriju naočala korisnika ili se nose na glavi pomoću trake za glavu. Posebno su pogodne za situacije u kojima je potrebno malo uvećanje..

 

Ručna povećala.

Asferična leća ručnih povećala osigurava sliku koja nije izobličena. Osim toga, veličina vidnog polja se podudara s odgovarajućom jačinom dioptrije leće povećala i pruža korisniku izvrstan pregled.

 

 


Za osobe s teškim oštećenjem vida.

Zeiss

Pojedinačno optimizirani vizualni uređaji za veću fleksibilnost i kvalitetu života.

Optimalna podrška u različitim situacijama, te savršena prilagodba vašim posebnim potrebama i vizualnim zahtjevima: sveobuhvatni asortiman ZEISS-ovih vizualnih uređaja za pacijente sa slabim vidom nudi različite individualizirane mogućnosti i rješenja, tj. bifokalne leće za uvećavanje, teleskopske naočale, ručni teleskopski dalekozor ili naočalne leće s filterom za osobe koje su posebno osjetljive na raspršenu svjetlost ili odsjaj zbog bolesti mrežnice. Vaš optičar rado će s vama razgovarati o različitim mogućnostima.


Zeiss

Bifokalna uvećavanja.

Dodatak u donjem dijelu uvećavajućih naočala pretvara ove bifokalne leće u uvećavajuće bifokalne naočale. Udaljeni dio leće omogućuje orijentaciju u okolnom području, a dio za uvećanje omogućuje čitanje i rad na kratkoj udaljenosti. Odlična svojstva i jednostavnost korištenja.

Teleskopske naočale.

ZeissTeleskopske naočale koriste se za bolje prepoznavanje predmeta izvan dosega kratkog vida. Ukoliko je za njih pričvršćeno povećalo u obliku leće, teleskopske naočale postaju teleskopske lupe i mogu se koristiti za rad u neposrednoj blizini. Prednost teleskopskih lupa nad naočalama koje uvećavaju je znatno veća radna udaljenost na bližem području.

 

Ručni teleskopski dalekozor.

Zeiss

Ručni teleskopski dalekozori se koriste za jednostavno prepoznavanje pojedinosti u velikom rasponu udaljenosti i stoga su važna pomagala za pokretljivost na otvorenom. Ovisno o modelu, neprekidno izoštravanje od velikih udaljenosti do kratkih nudi vrlo fleksibilne mogućnosti primjene, npr. za čitanje voznog reda autobusa i vlakova,  uličnih znakova ili za gledanje u izloge trgovina.

 

 


Uživajte u vrhunskoj jasnoći vida – čak i kod najmanjih detalja.

Profesionalni vizualni uređaji za uvećavanje.

Za aktivnosti u kojima precizan vid igra ključnu ulogu: naš veliki izbor ZEISS naočala s teleskopskom lupom i čeonih lupa nudi prikladno rješenje za gotovo sva profesionalna područja primjene. Dostupni sa ili bez svjetla, ti posebni vizualni uređaji opremljeni su za prilagodbu vašem profilu vida i radnom mjestu. Uz udobno, široko vidno polje, korisnik je u stanju prepoznati čak i najsitnije detalje.


Teleskopske naočale s povećalom.

Zeiss

Kombinacija optimalnih optičkih i tehničkih značajki, maksimalne individualnosti i odlične udobnosti nošenja je izvanredna značajka ZEISS-ovih teleskopskih naočala s povećalom za profesionalne korisnike. One su precizno prilagođene osobnim potrebama svakog korisnika: svaka ametropija, osobni podaci o centriranju, potrebna uvećanja i radna udaljenost uzimaju se u obzir u svakom sustavu.

 

Naglavne lupe.

ZeissNaglavne lupe s binokularnom optikom za teleskopska povećala vrste Kepler posebno su prikladne za korisnike koji zahtijevaju izuzetno visoku kvalitetu slike i uvećanje. Optika je dostupna u širokom spektru uvećanja, kao i za razne radne udaljenosti, tako da svaki korisnik može odabrati povećalo prilagođeno svojim zahtjevima.

 

Saphiro² LED rasvjeta.

ZeissZeissSaphiro² je mobilni, visokoučinkoviti LED sustav koji se može koristiti u kombinaciji s ZEISS-ovim teleskopskim naočalama s povećalom i sa naglavnim lupama. Vidno polje je ravnomjerno osvijetljeno bez sjena. To ga čini znatno jednostavnijim za obavljanje brojnih vizualnih zadataka gdje je precizno prepoznavanje detalja apsolutno nužno.