Mjesečne

Mjesečne kontaktne leće

 

Zeiss

 

Naša rješenja za 30 dana odličnog vida. Jednostavno korištenje, visoka udobnost za korisnike.


Mjesečne kontaktne leće // Carl Zeiss

Naše ZEISS Contact Day 30 kontaktne leće pružaju vam izvrstan vid od jutra do večeri. Dostupne su u četiri različite verzije:

Contact Day 30 spheric

Zeiss

Naša standardna kontaktna leća jednostavna za nošenje. Sferična kao obična leća s velikim izborom parametara za svakodnevnu uporabu.

Contact Day 30 compatic 

Zeiss

 

Korisniku nude dugotrajnu toleranciju i udobnost – preporučuje se i za klimatizirane prostorije ili ukoliko osobe pate od suhih očiju. Kompaktne za posebne biokompatibilne materijale koji vežu vodu i otporni su na trošenje za dugotrajnu toleranciju i izvanrednu udobnost nošenja – čak i u klimatiziranim prostorijama.

 

Contact Day 30 air

Zeiss

S iznadprosječnim sadržajem vode i dobrim svojstvima vlaženja, silikon hidrogelni materijal ove kontaktne leće poboljšava propusnost kisika u oko, što ga čini posebno pogodnim za npr. bavljenje sportom ili tijekom dugih razdoblja nošenja. Zrak je znak za odlično svojstvo udobnosti nošenja zahvaljujući uravnoteženim svojstvima materijala (modul 0.42 i Dk / t 76). Visoki sadržaj vode osigurava niski modul i dobra svojstva vlaženja. Silikon hidrogelni materijal “zraka” osigurava vrlo dobru propusnost kisika u oko, te je stoga idealan za situacije u kojima je potrebna veća razina kisika.

Contact Day 30 toric

Torična kontaktn leća za korekciju astigmatizma.