Individualne

Jedinstven poput otiska prsta – vrhunska kvaliteta

Ukoliko tražite ono najbolje, onda je vrhunska izvedba poput ove pravi izbor za vas! Jednojakosne leće u pojedinačnoj klasi nude vrhunsko iskustvo za vaše oči. Uzimajući u obzir sve parametre koje smo ustanovili, kao i najsuvremeniju metodu proizvodnje, ove leće nude vrhunsku jasnoću vida u svim smjerovima i sve do ruba leće – čak i kada se radi o velikoj dioptriji. Istovremeno, te visoko individualizirane leće osiguravaju vrhunsku toleranciju kod korisnika, čak i kod velikih cilindara i prizmi. Ova razina kvalitete nudi vrhunsku individualizaciju leće.


Jednojakosne Superb leće // Carl Zeiss Vision

Freeform tehnologija je magična riječ koja ove leće čini tako posebnima – i koja vam pruža kristalno jasan vid. Cijela površina leće optimizirana je točku po točku kako bi vam osigurala optimalan vid. Zaboravite na perifernu distorziju – to je prošlost! Svaka leća ZEISS Superb leća dizajnirana je i proizvedena za pojedinog korisnika i za svaki recept, a uključuje sferu, cilindar, os, prizmu i bazu prizme. Rezultat: još ugodniji dizajn.


Jednojakosne Individualne leće // Carl Zeiss Vision

Je li moguće leću još više individualizirati? Moguće je. Još više osobnih parametara korisnika ugrađeno je u individualne leće ZEISS Single Vision. Individualne više aberacije korisnika također su uzete u obzir. To je postignuto tehnologijom valne fronte (eng. wavefront) koja omogućuje optimizaciju površine leće kako bi Vam bila omogućena vrhunska kvaliteta vida. Svi mjereni parametri od strane nas ugrađuju se tijekom proizvodnje same leće pomoću Freeform tehnologije. ZEISS Single Vision individualne leće jamče izvanrednu toleranciju korisnika. Jednostavno nema boljeg načina savršene prilagodbe leće u skladu s potrebama pojedinog korisnika!


Jednojakosne f-360º leće // Essilor

Essilor

Predstavljamo High Resolution Vision™ korisnicima jednojakosnih leća!

Uz komplikacije suvremenog života, napredak visoko-tehnoloških uređaja i različitih vrsta aktivnosti kojima se ljudi svakodnevnom bave, jasan vid važniji je nego ikad. U potrazi za savršenom jasnoćom i preciznošću, korisnici naočala postaju sve zahtjevniji s obzirom na kvalitetu leće. Tradicionalne jednojakosne leće obično vrlo učinkovito korigiraju središnji vid, ali ne zadovoljavaju uvijek sve zahtjevnije potrebe korisnika glede kvalitete vida, budući da neki korisnici i dalje imaju nejasan periferni vid i žale se na nedostatak kontrasta. Uvođenjem novih Essilor 360° jednojakosnih leća, ametropi konačno imaju mogućnost pravog vida visoke rezolucije tijekom obavljanja svih svojih aktivnosti (bez obzira na smjer pogleda), a bez obzira na recept. Jasniji, oštriji vid duž cijele leće: korisnici imaju šire vidno polje i vrhunsku oštrinu, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Življe boje, značajke i detalji: kontrastna osjetljivost poboljšana je u prosjeku za 30%. Pomaže korisniku da bolje percipira boje, razlikuje predmete u svom okruženju, raspoznaje teksture i razlikuje vizualne detalje, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.