Inspiracija za Jesen 2017


Nova sezona je nabolje vrijeme za novi par najmodernijih naočala. I dok pričamo o tome, nemojte otići u kupnju bez upoznavanja s najnovijim trendovima u svijetu naočala! Obuhvatili smo nadolazeće trendove okvira za 2017., tako da sada znate što se nosi, a što nije moderno. Ako tražite elegantne naočale koje biste mogli kombinirati s novom poslovnom odjećom ili odlične sunčane naočale za šetnju gradom, sve smo obuhvatili.


Naočale boje kornjačevine / havana

Naočale s uzorkom kornjačevine najbolji su izbor ako želite ostati u skladu s trenutnim trendovima naočala. Ovaj moderni uzorak nudi veliku paletu boja tako da ćete zasigurno pronaći savršenu boja koja će pasati vašem tenu i boji kose


Prozirne & bijele naočale

Uz uzorak kornjačevine, naočale s prozirnim okvirom jedne su od najmodernijih naočala ove godine, a taj trend nastavit će se u 2017. Njihova neutralna boja čini ih izvrsnim izborom za ovu sezonu tako da nemojte previše čekati prije samog odabira.


Crni Okviri

 

Naočale sa crnim okvirom najbolji su izbor jer je ova boja vrlo popularna tijekom jeseni/zime. Također se dobro slaže uz službenu odjeću poput bijelih košulja i crnih odijela. Crne debele okrugle Miu Miu naočale također izgledaju vrlo dobro i trebale bi pristajati onim osobama čiji oblik lica ne odgovara kvadratnim naočalama.


Metalne zlatne naočale

 

Kada nosite zlato, samouvjereni ste. Dakle, prirodno je da, ukoliko se odlučite na veliku promjenu, vaš odabir pada na zlatne metalne okvire. Zlatne sunčane naočale savršeno pristaju svijetlim bojama poput žute ili bež boje, kao i uz bijele košulje i kardigane.


Mačkaste naočale

Upečatljivi kao i uvijek, mačkasti okviri još su uvijek u trendu i najbolji ženski prijatelji u akademskom i poslovnom okruženju. Već smo vam rekli da su mačkaste naočale i sunčane naočale model koji nikad neće izići iz mode. Osim toga, svaka ženska garderoba mora imati par mačkastih sunčanih naočala. Nosit ćete ih uvijek, sada, u proljeće i ljeti. To je svestrani okvir koji pristaje uz veći dio odjeće i možete ih nositi u raznim okolnostima.